sharing moments

Wednesday, February 23, 2011

office hour

helo all..
since i takde keje,so let's blogging!hehe..nanti pasni kalau dah busy dah takde masa nk blog la ape sume..so,let me fully utilize my super duper heaven free time ni.. *biiiigg grin!*=D

ok, here is the list if u guys are wondering apa yang i buat kat ofis..hehe..

1- sampai2 je ofis on pc segala bagai, then melawat2 bilik akak2 sebelah ni..borak2 jap..then duduk balik kt my place.

2 - cek emel ofis..*which surely will have no new email..suke!*

3- then bukak fb..kalo ade mende2 menarik, i tekan LIKE..or comment2..

4- then bukak twitter..tgk2 status artis2 malaysia ni..or status2 my fren..luckily i ade follower baru i.e. kak bahirah..dia sgt rajin twit!haha..and reply my twit! *hug u lah!* pastu petang2 kan bile mood die jiwang dia akan post2 jiwang2..mcm poem2 gitu...haha..

5- then kat twitter tu i tgk la ape2 post or favourite quote...then i akan RT or post kat FB..and pastu ramai2 akan LIKE my status!*suke gile!* =D

6- apa lagi eh i wat kt opis...itu je lah..ulang2 bukak Fb tutup FB..layan twitter..and blog..suke tgk tempat2 makan..tgk org lawa2...pastu tgk org2 yang g travelling ni..aduss...JELES mak!

ok nnt i update lagi kalo ade KELAINAN kerja2 harian i yg i wat kt opis ni eh..wakakaka!*kalo ado!*

1 comment:

nur said...

hegehe..bangga nye namaku di blog mu..hahahaha..mane jiwang..n huggies back at ya..=)